Voor deze take-away salade moet je wat voorwerk verrichten (eigenlijk de dag ervoor). Maar de tomaatjes uit de oven kun je extra maken en bewaren en de pesto kun je invriezen. Dus dan ben je eigenlijk heel efficiënt en lekker bezig :).
Wat je nodig hebt voor 2 personen:
1 zak rucola slamelange
4 verse roma of tasty tom tomaten
circa 12 stukjes halfgedroogde tomaat (kijk hier voor het recept)
2el verse basilicum-munt pesto (kijk hier voor het recept)
1el extra vergine olijfolie
eventueel: een takje verse basilicum en munt die je over hebt van de pesto
versgemalen zwarte peper
Wat je in ieder geval gaat doen:
Snijd de verse tomaten in medium stukken. Neem een schaal en doe hier de salade, verse en halfgedroogde tomaten in. Doe hier de pesto en olijfolie doorheen en wat versgemalen zwarte peper. Goed husselen en genieten maar :).
Wat je eventueel ook nog kunt doen:
Als je nog wat verse basilicum en munt over hebt van de pesto, hak deze dan grof en meng dit ook door de salade.