Bij ons thuis is de paasbrunch altijd een hele happening. Dan wordt er al dagen van te voren gekookt, is er een grote tafel versierd en als gast weet je dat je ‘s ochtends beter niet kunt ontbijten. En een lichte avondmaaltijd de dag ervoor is ook vrij verstandig.
Ik hou van lichte, hartige gerechten tijdens een brunch. Die makkelijk voor te bereiden zijn zodat je niet constant in de keuken hoeft te staan. Ik zet het liefst alles op een grote tafel en geniet daarna net zo hard mee. In deze blog vinden jullie 10 van mijn favoriete paasbrunch recepten. Je hoeft ze echt niet allemaal te maken (alhoewel ik er toe in staat zou zijn), kies de recepten eruit die jij lekker vindt en waarmee je een mooie variatie aan gerechten kunt serveren.
Uiteraard komt er met Pasen ook nog iets zoets op tafel! Kijk daarvoor op deze pagina waar ik 5 van mijn favoriete zoete paasrecepten heb verzameld. Een overzicht van alle paasrecepten vind je hier.