Het is vandaag 1 juli. De zomer is al even begonnen, maar de zon heeft er nog niet veel zin in. Maar daar gaan we niet op wachten, het leven is al leuk genoeg 🙂 De maand juni was een drukke en ontzettend gezellige maand in huize Francesca. Neem een …
Het is vandaag 1 juli. De zomer is al even begonnen, maar de zon heeft er nog niet veel zin in. Maar daar gaan we niet op wachten, het leven is al leuk genoeg 🙂 De maand juni was een drukke en ontzettend gezellige maand in huize Francesca. Neem een kijkje in mijn leven en wil je meer zien, volg me dan ook op Instagram !
Partjes minneola dippen in extra pure chocolade en dan laten uitharden. De cheesecake waar ze op gingen is meesterlijk mislukt, maar de partjes waren heerlijk.
First time homemade sushi! Die workshop bij het Okura heeft zijn vruchten afgeworpen.
Lunch bij de Beurs van Berlage. Ik was blij verrast door de leuke Caprese glaasjes. Erg lekker!
Papa en zoon aan een ijsje tijdens een van de schaarse zonnige dagen in juni.
Eindelijk een avondje vroeg naar bed! En dan gaan mijn favoriete food tijdschriften mee.
Voor mij de lekkerste manier om aardappelen te bereiden. In de oven met knoflook, olijfolie, tijm/rozemarijn en zeezout.
In juni was er weer een Dining with the Stars. We schoven deze keer aan bij De Posthoorn in Monnickendam. Hier met een glaasje bubbels en amuses.
Geweldige kip-kerrie bij De Posthoorn!
Dat je het maar even weet.
Ik ben gek op zelfgemaakte kruiden olies. Hier een versie met rucola en basilicum.
Ik hou van weekmenu’s. Maar ik bedenk me nog wel eens tijdens het maken ervan.
Vaderdag! Dat vierden we met een nacho cheese schotel. Check out de speciale stoelen voor deze gelegenheid.
Het werd weer tijd voor een zelfgemaakte pizza. Deze keer met postelein en rode ui. Very yummy.
Zelfgemaakte fruit ijsjes van Francesca en Linda. Een van onze nieuwe kinder recepten die we speciaal voor Jonge Gezinnen hebben ontwikkeld.
Vriendje Sander test mijn watermeloen salade met feta, munt en rode peper.
Als je ‘s nachts om 1 uur chocoladesaus aan het maken bent voor over je aardbeien met vanille ijs, dan heb je een echt Nigella momentje.
Ik mocht van Primavera Reizen de Portugeese eetcultuur gaan ontdekken in het Oosten van de Algarve. Hier zijn we net aangeschoven bij ons eerste lunchadres. En Noellia kon koken!
Een van de meest bijzondere gerechten die ik in Portugal heb gegeten. Drie maanden gedroogde tonijn die daardoor smaakte als parmaham. Unieke smaak en ervaring!
Tussen het eten door nog even chillen in de zon met mijn kleine kanjer.
Deze gevulde krab in Portugal was fantastisch!
Pfieuw gelukkig, ze hebben hier ook graan jenever.
Ik volgde een hele leuke pasta workshop bij Ziti Zitoni. We maakten onder andere deze gargagnelli.
Een kijkje in de Culibus! In deze keuken ga ik 2 dagen lang kinderkookworkshops geven. Te gek!
Mijn juni-maand eindigde met deze vrolijke eendjes op de Laan van Meerdervoort! Ach, waarom zou je het niet doen.
Categorieën
Tags
Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een
bericht via het contactformulier of neem contact op via
Facebook of
Instagram .