Wat een fijne maand augustus hebben we achter de rug. We werden weer getrakteerd op mooie zonnige dagen waar we volop van hebben genoten. Augustus was ook een hele drukke maand. Soms een beetje te druk waardoor ik mijn focus even kwijt raakte. Ken je dat, van die weken dat …
Wat een fijne maand augustus hebben we achter de rug. We werden weer getrakteerd op mooie zonnige dagen waar we volop van hebben genoten. Augustus was ook een hele drukke maand. Soms een beetje te druk waardoor ik mijn focus even kwijt raakte. Ken je dat, van die weken dat je iedere ochtend op staat met een mentale to do lijst waar geen einde aan komt? Nou jongens, aan die to do lijst van mij kwam echt geen einde! Maar prioriteiten stellen helpt een hoop en gezonde voeding ook. Want als je het zo druk hebt, is het heel belangrijk om energie uit je voeding te halen. Maar ongeacht hoe druk ik het heb, lekker eten verdwijnt nooit van het lijstje.
Neem een kijkje in mijn leven van de afgelopen maand! En wil je meer zien? Volg me dan ook op Instagram.
Spontane BBQ op het Noord AA, dat kan ook prima met take away sushi.
En eten buiten in de tuin worden we ook vrolijk van. Hier waren we gezellig met de kids bij vrienden.
Het zondagochtend ontbijt, heerlijk om daar een feestje van te maken. Hier met een pannenkoekentaart en broodjes met avocado en rosbief.
Ik bak niet vaak taarten, maar als ik het dan doe dan wel goed. Zo maakte ik deze vanille cake met citroen frosting en aardbeien. Het recept vind je op mijn blog.
Met mijn kleine punky op stap!
Dit was zo’n ontdekking! Watermeloen salade met sinaasappel en grove mosterd dressing. Het recept staat natuurlijk op mijn blog.
Eten op de 42ste verdieping van de Haagse Toren bij The Penthouse. Dat is nog eens een ervaring.
Augustus was ook de maand van het Suikerfeest. Zoals je ziet, niemand kwam iets te kort.
Lichtgeschroeide tonijn met wasabi ijs. Wat een geweldig voorgerecht.
Een ontdekking in Hengelo. Een speeltuin met pal daarnaast Paviljoen de Ontmoeting. En dan verwacht je niet veel qua eten. En dan komen er opeens de meest geweldige creaties uit de keuken rollen. Zoals deze versgemaakte tomatensoep van San Marzano tomaten.
Een heerlijk gezonde maaltijdsalade met veel verse groenten en garnalen.
Zoals gezegd, ik had energie nodig. En dan begin ik gelijk ‘s ochtends weer trouw aan mijn smoothies. Zoals deze versie met spinazie, kiwi, blauwe bes, avocado, sap van 1 sinaasappel, kokoswater, amandelmelk, lijnzaad, hennepzaad en honing.
Maar ook een havermout ontbijtje gaat er wel in. Zoals deze met rood fruit, chiazaad en noten.
Kaasplankje op kantoor. Met dank aan De Lekkerste Kaas die ik in augustus mocht reviewen.
Gezond lunchen is soms best een uitdaging als je op kantoor werkt waar alleen brood is ‘s middags. Maar dan neem ik gewoon gezonde dingen van huis mee. Niet slecht he.
Een kroketten workshop bij Van Dobben. Een geweldige ervaring en een mooi bedrijf. Binnenkort schrijf ik er meer over!
In augustus opende Ramon Beuk zijn restaurant Voor een maand. Ik heb genoten van een fantastisch diner geinspireerd op de Noord-Afrikaanse keuken. Met als fantastische afsluiter dit dessert met pistache, fruit en bloemen.
Gezonde toetjes? Ja hoor, dat kan prima! Zoals dit gezonde mango ijs. Recept vind je op mijn blog.
En weer een shake voor de ochtend!
Gezonde koekjes voor kinderen. Op een zaterdag heb ik er ruim 200 gebakken. Speciaal voor de kinderen die naar mijn Kids Food Experience bij Stravinsky in Hengelo kwamen. Wat trouwens helemaal te gek was!
Eindelijk weer gegeten bij misschien wel mijn meest favoriete restaurant: Hofstede Meerzigt in Zoetermeer. Dit was de amuse, marshmallow van aceto, bolletjes van Parmezaanse kaas en brownie met tomaat. Dan krijg je toch gelijk zin om de hele kaart te proeven?
Aan het einde van de maand was het even klaar met gezond doen. Dus toen aten we pizza, uit een doos. Lekker hoor.
En nog een stukje perentaart met lemoncurd op de laatste dag van augustus. Ik hou zo van de taartjes van De Bakkerswinkel.
Categorieën
Tags
Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een
bericht via het contactformulier of neem contact op via
Facebook of
Instagram .