Deze week staat het weekmenu vol met seizoensproducten die allemaal een twist hebben gekregen. Zo maken we een maaltijdsalade met paddenstoelen, peer en hazelnoten op maandag, wordt er een risotto van quinoa bereid met appel en bleekselderij en gebruiken we bieten op een hele andere manier dan je gewend bent. Vrijdag is het tijd om te snacken, dan staat er een klassieke cheeseburger op het menu. Serveer daar zelfgemaakte frieten bij, van aardappel of van groenten. In het weekend is het tijd om een heerlijke appeltaart te bakken. Er zijn nog appels in overvloed!
Vegetarische maandag: Snelle maaltijdsalade boordevol hazelnoten
Vis dinsdag: Risotto van quinoa met garnaaltjes, bleekselderij en appel
Kids woensdag: Bietenpakketjes met feta
Vlees donderdag: Gehaktpannetje met prei en yoghurtdip
Snack vrijdag: Cheeseburger
Francesca’s weekfavoriet: Finse open appeltaart
Geniet van het menu van deze week! Als je verzoeknummers hebt voor na de vakantie, laat dan een reactie hieronder achter. Plaats je een foto op social media met een van de gerechten die je hebt gemaakt, tag deze dan met #francescakookt. Ik vind het iedere week weer erg leuk om te zien wat jullie van van het weekmenu maken!
Volg Francesca Kookt! ook op Facebook, Twitter, Google+, Bloglovin’ of Instagram.