Yes, ik ben weer een flinke stap verder met het boek! Alle fotografiedagen zijn achter de rug en ik betrap me erop dat ik alleen maar verliefd naar mijn beeldscherm aan het staren ben. Volgens mij heb ik de ruwe selectie al een keer of 100 bekeken. We hebben bijna overwogen om er maar een fotoboek van te maken, zoveel gave foto’s zijn er nu! Maar geen zorgen, de tekstjes komen er natuurlijk ook bij. Nu weer terug naar de realiteit, want het nieuwe weekmenu staat voor jullie klaar. Eet lekker!
Maandag
Een verwarmende kop wortel gembersoep om de week mee te beginnen. Heerlijk met kaastosti’s erbij.
Dinsdag
Deze geroosterde bloemkool met kibbeling is heerlijk met zelfgemaakte boerenkoolpesto. Maar je kunt ook voor gewone pesto kiezen.
Woensdag
Een ‘gewoon’ bordje met pasta, gehakt, ui en tomaat. Daar is echt helemaal niets mis mee.
Donderdag
Met zilvervliesrijst, tonijn en geroosterde paprika maak je in een handomdraai deze heerlijke maaltijdsalade.
Vrijdag
Comfort food vandaag! Er staat Marokkaanse kip met pompoen op het menu.
Zaterdag
Aangezien je toch een pompoen gaat kopen voor de Marokkaanse kip: koop een extra grote en maak eens zelf deze pompoenmousse.
Zondag
Een mooie dag om te stoven. Wat denk je van deze runderstoof met zoete aardappel?
Ga je iets maken, laat dan even een foto achter op social media. Dat vind ik leuk! Vergeet niet te taggen met #francescakookt, dan kan ik jullie foto’s weer vinden.