Het laatste weekmenu van januari voordat februari begint en ik mijn leven weer terug heb. Dat klinkt nu heel dramatisch, maar dat is het absoluut niet. Want dit weekend finaliseer ik mijn boekmanuscript! Nog even doorpezen, maar wat wordt het gaaf. Ik heb inmiddels de eerste opmaken al gezien en ik ben verliefd op mijn eigen boek. Mag ik nog een hapje? staat trouwens sinds deze week op bol.com, jullie kunnen ‘m al reserveren. Yeah! En nu terug naar het weekmenu, het is weer een fijn exemplaar geworden deze week. Eet lekker!
Maandag
Freekeh salade met geroosterde pompoen en spinazie
Dinsdag
Ovenrisotto met pastinaak, kruiden en heek (of kabeljauw)
Woensdag
Gnocchi uit de oven met paddenstoelen
Donderdag
Vrijdag
Minestrone met boerenkool en balletjes
Zaterdag
Geroosterde spruitjes met ui en bacon
Zondag
Zelfgemaakte ontbijtrepen: aangezien er nu geen pruimen zijn, kun je ze in januari perfect maken met kakifruit. Met een bakblik vol kun je 2 weken vooruit, want je vriest ze gewoon per portie in.
Ga je iets maken, laat dan even een foto achter op social media. Dat vind ik leuk! Vergeet niet te taggen met #francescakookt, dan kan ik jullie foto’s weer vinden.