Francesca’s Familie Weekmenu #178 – Naar Azië

Tijdens onze zomervakantie komt er iedere week een speciaal weekmenu online waar een wereldkeuken in centraal staat. En deze week reizen we af naar Azië! Nou is de ‘Aziatische keuken’ natuurlijk wel een héél breed begrip. De keukens van bijvoorbeeld Vietnam, China, Korea, Indonesië, Thailand en India hebben namelijk allemaal

Summer rolls met eend en pindasaus

Door de fijne, delicate smaak is eend bij uitstek geschikt om als basis te gebruiken voor Aziatische gerechten. Ik liet me inspireren door de Vietnamese keuken en maakte deze zalige summer rolls met eend en zelfgemaakte pindasaus. Het is misschien even een klusje door het stoven van de eendenbouten, maar

Kip ketjap met garnalen

Ik heb het jullie al vaker verteld, maar ik doe het gewoon nog een keer. De allerlekkerste gerechten ontstaan bij mij als ik zonder nadenken aan het koken ben met restjes. Geen vooropgesteld plan of recept, maar gewoon doen waar ik zin in heb. Zo ontstond deze kip ketjap met

Pad Thai recept

Pad Thai met kip

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Een van de bekendste gerechten uit Thailand is toch wel Pad Thai. Het zijn roergebakken noedels met kip of garnalen en gemalen pinda’s. Een van mijn favoriete recepten en het werd hoognodig tijd dat deze een plekje hier op de blog kreeg. Pad Thai recept met een twist De oplettende

Komkommersalade met koriander en limoen

Deze friszure komkommersalade past perfect bij een BBQ in de tuin, bij een Oosters wokgerecht of als lunch met wat gebakken garnalen erbij. Maar ook met taco’s of ander Mexicaans eten gaat het goed samen. Je kunt er dus alle kanten mee op. Maak de salade een paar uur van

Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)

Boek mobiel

Boek Zomer