Kipburger met taugé, kool en pindasaus

Weten jullie nog dat wij onze ultieme festival burger, de spicy salmon burger, op de blog hebben geplaatst? Daarin vroegen wij ook wat jullie favoriet was en daarmee maakte je kans op twee kaarten voor festival de Parade. Deze kipburger met taugé, kool en pindasaus is de winnaar geworden. We

Garnalenburger met barbecuesaus 

[vc_row][vc_column][vc_column_text]We bedachten deze garnalenburger ooit toen we de vriend van Dominique aan het overtuigen waren dat er meer in het leven is dan het eten van een homp vlees tijdens je avondmaaltijd. Inmiddels heeft hij veel bijgeleerd en kunnen wij (en jullie) nog steeds genieten van deze waanzinnige garnalenburger met

Burgers met gegrilde aubergine en mouhamara

Deze mini burgers met gegrilde aubergine zijn ondanks het formaat toch een groot feest. En helemaal niet ingewikkeld om te maken, zeker als je de kant-en-klare mouhamara van MezMez gebruikt als topping. Dit is een pittige mazza op basis van tomaten, gebakken uitjes, sambal, granaatappelsiroop en walnoot. Heerlijk van smaak

Zelf hamburgerbroodjes bakken

Ik ben een enorme hamburgerfan, maar ik ben geen fan van de hamburgerbroodjes die je kant en klaar in de winkel kunt kopen. Soms cheat ik met afbakbroodjes of ik koop grote bollen bij de bakker. Maar die smaken toch nooit zoals je wilt dat ze smaken. Alweer een tijd

Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)

Boek mobiel

Boek Zomer