3x de lekkerste granola ontbijtrecepten

Dat ontbijten met granola een goed idee is, weten we al met z’n allen. Sterker nog, het basisrecept voor mijn granola wordt al jaren flink door jullie bekeken, en gemaakt! Nu met Pasen in aantocht leek het mij en Debbie een goed idee om eens te variëren met granola ontbijtrecepten

Pancakes met appel, kaneel en rozijnen

In het weekend neem ik graag de tijd voor een fijn ontbijt. Tijdschrift erbij om te lezen, vers geperste jus d’orange, kopje thee of koffie en natuurlijk een heerlijk smulontbijt! De combinatie van appel, kaneel en rozijnen is sowieso een winnaar en als je dat dan eet met lekkere fluffy

Chocolade banaan pancakes met chocoladesaus

Weten jullie nog dat ik een tijdje terug de appeltaart van mijn moeder bakte, maar dan zonder toegevoegde suiker? Ik gebruikte daarvoor natuurlijke zoetstoffen met vrijwel geen calorieën en een volle smaak. En, voor mij heel belangrijk, zonder de bittere nasmaak van stevia, een van de redenen waarom ik dit

Koffiecake met walnoten-koffiecrumble

Het is weer zondag en wat is er fijner dan lekker bakken op zo’n rustige dag in het weekend. Mijn kinderen zijn geen uitslapers dus ik heb op zondagochtend alle tijd om te bakken en vervolgens hebben we nog de hele dag om leuke dingen te doen. En wat is

Ham & kaas ontbijtrolletjes

Zin in een feestelijk ontbijt? Maak dan eens deze ham & kaas ontbijtrolletjes! ze zijn ontzettend makkelijk om te maken. En als je voor de ontbijtrolletjes de lekkerste Serranoham en jonge boerenkaas gebruikt, wordt de smaak er alleen maar nog beter op. Je kunt ze eventueel al een dag eerder

Crème brûlée taart

Crème brûlée is zo’n klassiek dessert dat eigenlijk iedereen direct weet wat het is. In Spanje eet je het onder de naam crema catalan maar de meesten van ons kennen het onder de Franse naam crème brûlée. Dit dessert van custard met een gekarameliseerd suikerlaagje heeft iets magisch omdat je

Heerlijke visborrelplank met makkelijke vishapjes

Jullie weten inmiddels wel dat ik dol ben op heerlijke hapjes voor bij de borrel. Ik kan echt helemaal losgaan met uitgebreide borrelplanken, maar wil daarvoor niet uren in de keuken staan. Daarnaast wil ik mijn gasten verrassen! Vandaag ga ik dat doen met een heerlijke visborrelplank. Borrelen met vis

Hapje met Surinaamse kip, piccalilly en cassave

Vandaag deel ik met jullie een heerlijk hapje met Surinaamse kip, piccalilly en cassave. Want ontzettend makkelijk te maken en geweldig lekker is. Mijn eigen Mr. at het halve bord gelijk leeg en vroeg me of ik ze vaker wilde maken. Dat zegt genoeg 😉 Hier hoort nog wel een

Pasticcio uit Mangiamo!: dé lasagne uit de Veneto

Als er iemand is van wie je Italiaans kunt leren koken is het Antoinette Coops. Door de liefde emigreerde ze naar Italië en ontdekte daar alle geheimen van de Italiaanse keuken. Met name de streekgerechten uit de Veneto, waar ze woont met haar echtgenoot en kinderen. Jarenlang schreef ze daarover

Sticky toffee cake met dulce de leche

Hieperdepiep hoera! Francesca is bijna 40 jaar! Een paar weken geleden vroeg ze of ik een verrassings verjaardagstaart wilde maken. Natuurlijk wilde ik dat ,maar wat maak je nou voor een echte foodie die alles al geproefd heeft en ook vast wel een beetje kritisch is. Help!! Nu kan ik

Dutch baby met gekarameliseerde peer

Dit is weer zo’n heerlijk recept dat heel makkelijk is, maar een verbluffend resultaat geeft! Je eet je vingers erbij op! Maar voordat we aan de slag gaan, wat is nou eigenlijk een Dutch baby? Ik moet bekennen dat ik er tot voor kort ook nog nooit van had gehoord

Red velvet wafels met vanilleroom en blauwe bessen

Deze red velvet wafels met vanilleroom en blauwe bessen in de kleuren van de Nederlandse vlag zijn perfect voor aankomende Koningsdag! De fluffy wafels, zoete room en frisse bessen combineren fantastisch met elkaar en met een vers glas jus d’orange kun je de dag gelijk beginnen met een Koninklijk ontbijt!

Capresespiesjes met gehaktballetjes en tomatensaus

Deze capresespiesjes met gehaktballetjes zijn perfect voor de paasbrunch, -borrel of ieder ander feestelijk moment. Nou kennen we allemaal wel de capresepiesjes, maar dit is toch echt de 3.0 versie ervan. En dat komt met name door de waanzinnig lekkere gehaktballetjes met tomatensaus die ik eraan heb toegevoegd. De saus

Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)

Boek mobiel

Boek Zomer