Afgelopen week begon de lente en in het weekmenu stonden dan ook allemaal gerechten om in de lentestemming te komen. Na een week zijn we natuurlijk nog niet klaar met de lente en aangezien je nu dus helemaal in de stemming bent, gaan we gewoon vrolijk door!
In deze week zijn tenslotte al de eerste dagen van april. De weersvoorspellingen zien er ook goed uit, dus misschien kun je een aantal van deze gerechten wel al in de tuin opsmikkelen. Wat zou dat lekker zijn hè?
Maandag
Mocht je nog restjes over hebben van het weekend, kun je die perfect verwerken in deze gebakken panzanella met groene asperges. Beginnen we de week gelijk maar goed!
Dinsdag
Deze vis taco’s met avocado hebben niet alleen een vrolijke uitstraling, ze smaken ook nog eens heerlijk.
Woensdag
Perfecte pasta voor doordeweeks deze pasta met honingkip en spinazie. Lekker zomers ook!
Donderdag
Hiephoi bloemkool in het seizoen. Op donderdag gaan we voor de zoete aardappel curry met bloemkool.
Vrijdag
Het maakt niet uit of de zon vrijdag wel of niet schijnt, deze biefstuksalade met babyspinazie en citrusdressing straalt van zichzelf al.
Zaterdag
Naast de lolbroek uithangen (want 1 april) mag je vandaag ook lekker uitgebreid eten. We gaan voor de lamskoteletten met couscous.
Zondag
Mijn vriend vroeg vorige week nog of ik deze rabarber-aardbeienflappen weer voor hem wilde maken. Krijg er direct ook zelf trek in, dus deze mogen we gaan proeven op zondag!
Ga je iets maken, vertel het ons dan op social media. Dat vinden we leuk! Vergeet niet te taggen met #francescakookt zodat we jullie foto’s weer terug kunnen vinden.
Liefs, Dominique