Het weekmenu van deze week heeft niet echt een thema. Het is gewoon een gevarieerd menu geworden met allerlei lekkere gerechten die in het seizoen passen. Ik houd bij het maken van het weekmenu namelijk altijd de seizoenskalender uit de Eetkalender erbij, super handig vind ik dat. Meestal bepaal ik dan eerst de groente en kijk ik dan wat erbij komt.
Maandag
We beginnen de week met een heerlijke wortelsoep met ras el hanout.
Dinsdag
En op dinsdag gaan we voor de simpele, maar smaakvolle penne met tonijn en doperwten.
Woensdag
In de categorie makkelijk, voedzaam en ook nog eens lekker deze geroosterde kip met kruidenmarinade en groenten uit de oven.
Donderdag
Deze vegetarische zoete aardappelcurry met bloemkool is minstens zo lekker als een curry met vlees!
Vrijdag
Op vrijdag gaan we voor een biefstuksalade met citrusdressing, klinkt niet verkeerd hè?
Zaterdag
Hopelijk schijnt het zonnetje zaterdag, want dan smaakt Francesca’s visstoof uit Frankrijk nog lekkerder.
Zondag
Een heerlijk zondags ontbijtje: wentelteefjes uit de oven met frambozen en kardemom.
Ga je iets maken, vertel het ons dan op social media. Dat vinden we leuk! Vergeet niet te taggen met #francescakookt zodat we jullie foto’s weer terug kunnen vinden.
Liefs, Dominique