De afgelopen weken hebben jullie vooral weekmenu’s van mijn hand gekregen omdat Francesca vakantie vierde. Soms lijkt het wel alsof we elkaar alleen maar afwisselen met vakanties. Dat is natuurlijk niet echt zo, maar volgende week ben ik wel op vakantie en dan krijgen jullie het weekmenu weer van Francesca.
Nu dus nog van mij en aangezien mijn vakantie nog moet beginnen én het mijn vijfde weekmenu op rij is, heb ik er maar gewoon een heleboel lekkers ingestopt. Weet ik tenminste zeker dat jullie net zo gaan genieten als ik ga doen op vakantie 😉
Maandag
Zoals velen met mij ben ik dol op Surinaamse bami. Deze vegetarische bami met kousenband lijkt me dan ook een perfect gerecht om de week mee te beginnen.
Dinsdag
In Spanje ga ik vast en zeker hete garnalen eten, dus jullie ook 🙂
Woensdag
Van deze sticky balsamico kip met risotto heb ik zelf zo ontzettend genoten,
Donderdag
Deze smashed potatoes en honing sesamboontjes zijn twee heerlijke bijgerechten. Serveer met een lekker stukjes vlees of vis of misschien wel bij de barbecue!
Vrijdag
Op vrijdag gaan we voor de bavette wrap. Ik zei toch dat ik het menu vol ging stoppen met lekkers 😉
Zaterdag
Fish & chips vind ik een heerlijk gerecht om in het weekend met elkaar van te genieten.
Zondag
Ik ben dol op ijs, dus die ga ik zeker vaak scoren tijdens mijn vakantie. Voor jullie op zondag dit limoen basilicum ijs wat ik echt een fantastische smaakcombinatie vind!
Ga je iets maken, vertel het ons dan op social media. Dat vinden we leuk! Vergeet niet te taggen met #francescakookt zodat we jullie foto’s weer terug kunnen vinden.
Liefs, Dominique