“Laten we eens de wereld overvliegen!”, dacht ik bij de samenstelling van dit weekmenu. Dat is goed gelukt. We beginnen de week met een vegetarische curry van bloemkool (is zelfs vegan), vliegen naar Thailand voor wok garnalen en daarna door naar Mexico voor gevulde courgettes. In de tussentijd gaan we nog een beetje fusion doen met een Oosters getint stamppotje, met spruiten! De week eindigt in Italië met een van mijn favoriete hamburgers. In het weekend bakken we gewoon weer pannenkoeken in Nederland en daarna zetten we de pan met draadjesvlees op het vuur, of in de oven. Lekker met rode kool en gekookte aardappelen. Het was me een wereldreis wel, eet lekker!
Vegetarische maandag – Bloemkoolcurry
Vis dinsdag – Thaise wok garnalen met noedels
Kids woensdag – Mexicaanse gevulde courgette
Vlees donderdag – Oosterse spruitjesstamppot met worstjes
Snack vrijdag – Italiaanse hamburger
Francesca’s week favorieten
Draadjesvlees met rode kool en gekookte aardappelen
Geniet van het familie weekmenu van deze week! Als je verzoeknummers hebt, laat dan een reactie hieronder achter. Plaats je een foto op social media met een van de gerechten die je hebt gemaakt, tag deze dan met #francescakookt. Ik vind het iedere week weer erg leuk om te zien wat jullie van van het weekmenu maken!
Volg Francesca Kookt! ook op Facebook, Twitter, Google+, Bloglovin’ of Instagram.