Hallo allemaal, tijd voor het nieuwe weekmenu! Ik ben er een beetje laat mee vandaag, want was een drukke bedoeling thuis. Het goede nieuws van vandaag is dat we een nieuw huis hebben, yeah! Eindelijk een huis met tuin en meer ruimte, ik kan niet wachten om in het voorjaar de BBQ aan te steken in de nieuwe tuin. Dat is dan gelijk het goede nieuws voor jullie, want dan komen er dus ook meer dan voldoende BBQ-gerechten op de blog.
Maar goed, we hadden het over het weekmenu en daar heb ik deze keer weer mijn best op gedaan. We beginnen de week met een vegetarisch stamppotje met sla en champignons. Verder komt er weer eens een keer quinoa op het menu, deze keer met garnalen, tomaat en kruiden. Voor de kids heb ik het recept met zelfgemaakte kip siam in het menu staan. Die hoef je echt niet uit een pakje te maken, homemade is 10x lekkerder. Donderdag een lekker biefstukje met salsa verde en voor snack vrijdag heb ik de Mexicaanse ovenschotel met nacho’s uit het archief getrokken. Jullie werden er zo enthousiast van afgelopen week op Facebook. En maak in het weekend vooral die pecan pie, die zul je je nog lang heugen. Eet lekker!
Vegetarische maandag – Oosterse sla stamppot met champignons
Vis dinsdag – Quinoa met garnalen, tomaat en veel kruiden
Kids woensdag – Zelfgemaakte kip siam
Vlees donderdag – Biefstuk met salsa verde en zoete aardappelfriet
Snack vrijdag – Mexicaanse ovenschotel met nacho’s
Francesca’s Week Favorieten
Pasta met geroosterde bloemkool, worst en gele pesto
Geniet van het familie weekmenu van deze week! Als je verzoeknummers hebt, laat dan een reactie hieronder achter. Plaats je een foto op social media met een van de gerechten die je hebt gemaakt, tag deze dan met #francescakookt. Ik vind het iedere week weer erg leuk om te zien wat jullie van van het weekmenu maken!
Volg Francesca Kookt! ook op Facebook, Twitter, Google+, Bloglovin’ of Instagram.