Pinksteren staat voor de deur en daarom begint dit weekmenu met 5 van mijn lekkerste recepten voor deze dagen. Van ontbijt tot avondeten, met deze gerechten geniet je de hele dag door. Vanaf dinsdag gaan we weer door met het reguliere weekmenu en gelukkig ook weer met het normale leven. Want inmiddels ben ik wel een ‘beetje klaar’ met alle feestdagen en de onregelmatige weken. Ik had vroeger nooit gedacht dat ik dit ooit nog een keer zou zeggen, maar euhm…een beetje structuur in je leven is toch wel fijn, haha! Fijn Pinksterweekend lieve foodies en eet lekker.
5x lekkers voor Pinksteren
Wentelteefjes uit de oven met frambozen en kardemom als ontbijt.
Lunch met dit heerlijke broodje geitenkaas met geroosterde paprika en drink daar een groene thee shake met meloen, munt en gember bij.
Wat denk je van een slabakje met garnalencocktail vooraf en als hoofdgerecht deze waanzinnige, gevulde kip met boursin en paprika?
Dinsdag
Shakshuka met sardines, om de week na Pinksteren lekker rustig te beginnen.
Woensdag
Zelfgemaakte kip enchiladas met bonen, daar worden kinderen heel blij van.
Donderdag
Vegetarische en romige bloemkoolcurry die je zo op tafel tovert.
Vrijdag
Zelfgemaakte pizza met je eigen topping. Restjes in de koelkast? die kunnen mooi allemaal op de pizza!
Dat was ‘m weer! Ga je iets maken, laat dan even een fotootje achter op social media. Vergeet niet te taggen met #francescakookt, dan kan ik jullie foto’s weer vinden.
Geniet van je eten!
Liefs F.
Volg Francesca Kookt ook op Facebook, Twitter, Google+ en Bloglovin’.
Mijn leven achter de schermen zie je op Instagram (francescakookt) en video’s bekijk je op YouTube!