Francesca’s Familie Weekmenu #59

Het is alweer november, wat gaat de tijd toch snel de laatste tijd. Voor mijn gevoel was het de afgelopen weken net voorjaar, maar nu wordt de wind steeds guurder. Dan maar de warmte in huis halen met het eten wat ik maak. Zoals chili con carne, stamppotje met vis, …

Het is alweer november, wat gaat de tijd toch snel de laatste tijd. Voor mijn gevoel was het de afgelopen weken net voorjaar, maar nu wordt de wind steeds guurder. Dan maar de warmte in huis halen met het eten wat ik maak. Zoals chili con carne, stamppotje met vis, goedgevulde broccolisoep en dulce de leche cheesecake voor in het weekend. Het nieuwe weekmenu zit weer boordevol heerlijke gerechten. Eet lekker!

Maandag

Wanneer heb jij voor het laatst je groenten gestoomd? Voor dit recept kun je je stoommandje weer uit de kast plukken. Daarna nog even roerbakken met tofu en je hebt een heerlijk, en voedzaam, vegetarisch gerecht.

jalfrezi-wokschotel-met-tofu-en-gestoomde-groenten-2-680x450

Dinsdag

Met witvis kun je ook heerlijke stamppotjes maken. Bijvoorbeeld deze uitvoering met mosterd en dille.

stamppot-met-witvis-mosterd-en-dille-1-680x450

Woensdag

Deze broccolisoep met zalm en pijnboompitten staat al heel lang op de blog. Afgelopen week heb ik ‘m weer eens gemaakt voor nieuwe foto’s in de Eetkalender. Ik was even vergeten hoe lekker deze soep is!

broccolisoep-met-zalm-en-pijnboompitten-1-680x450

Donderdag

De bospeen en kip voor dit recept rooster je heel makkelijk samen in de oven. Combineren met de bulgur en feta en je bent al klaar.

Geroosterde-bospeen-met-kip-bulgur-en-feta_41-680x450

Vrijdag

Iedereen heeft wel een eigen versie op het chili con carne recept. Dit is de versie waar ik blij van word, maar varieer er vooral op los!

chili-con-carne-1-680x450

Zaterdag

Dulce de leche + cheesecake + granaatappel = meesterlijk lekker!

Dulce de leche cheesecake2

Zondag

Ik kreeg een mysterybox thuis afgeleverd van de Lindenhoff en daar maakte ik deze bavette met vijgenchutney en pastinaak stamppot met geroosterde ui mee. Wat een gerecht! Je kunt ‘m zo op je kerstreceptenlijstje zetten.

bavette-met-vijgenchutney-en-pastinaakpuree-2-680x450

Ga je iets maken, laat dan even een foto achter op social media. Dat vind ik leuk! Vergeet niet te taggen met #francescakookt, dan kan ik jullie foto’s weer vinden.

Geniet van je eten!
Liefs F.

Volg Francesca Kookt ook op Facebook, Twitter, Google+  en Bloglovin’.
Mijn leven achter de schermen zie je op
Instagram (francescakookt) en video’s bekijk je op YouTube!

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)

Boek mobiel

Boek Zomer