Langzaam begint het nu echt herfst te worden. Ik krijg zin in stoofvlees, stamppotten, warme nagerechten met appel, peer en room en dampende koppen gemberthee. De herfstige invloeden zie je ook al terug in het nieuwe weekmenu. Alhoewel we de echte stamppotten tot volgende week bewaren. Geniet van weekmenu #9 met de hele familie en laat me zien wat je ervan hebt gemaakt door een foto te posten op Facebook of Instagram. Daar word ik blij van. Eet lekker!
Makkelijk voor doordeweks
Vegetarische maandag – Herfst minestrone met kaasbroodjes
Vis dinsdag – Japanse vispakketjes uit de oven
Kids woensdag – Makkelijke nasi met kipsaté en spinazie
Kip donderdag – Kip kerrie met ananas
Snack vrijdag – Frittata met restjes
Verzamel al je restjes van de week en gebruik die voor je frittata, is gelijk je koelkast weer leeg.
Meer bijzonder voor het weekend
Zondagochtend ontbijt – Jamie’s American pancakes
Comfort lunch – Bietenpakketjes met feta
Fijnproevers pasta – Pappardelle met truffel
Bijzonder hoofdgerecht – Roti lam met aardappel en kousenband
Om je vingers bij af te likken – Tapioca pudding met gebakken mango
Francesca’s week favorieten
Ontbijt – Gezonde ontbijt appeltaartjes
Lunch – Naan met peer en gorgonzola
Kids – Tahini truffels
Bijgerecht – Courgette uit de oven
Salade – Snelle maaltijdsalade met hazelnoten
Bakken – Bojo met banaan
Blog in de spotlight – Boterkoek met een vleugje gember van Liefde voor Lekkers
Geniet van het menu van deze week! Als je verzoeknummers hebt voor de komende weken, laat dan een reactie hieronder achter. Plaats je een foto op social media met een van de gerechten die je hebt gemaakt, tag deze dan met #francescamenu. Vind het erg leuk om te zien wat jullie van deze editie gaan maken!
Volg Francesca Kookt! ook op Facebook, Twitter, Google+, Bloglovin’ of Instagram.