Wat een feest om vandaag een nieuw weekmenu met stralende lentegerechten voor jullie samen te stellen, want het is feest! Francesca Kookt bestaat vandaag namelijk exact 10 jaar. Dus dat betekent ook dat jullie dit weekmenu bekijken op mijn compleet vernieuwde site. Dubbel feest dus! Naast deze weekmenu blogs, kunnen jullie het weekmenu tegenwoordig ook zien op de homepage van de site, handig hè :-D.
Deze week vinden jullie onder andere een maaltijdsalade met halloumi, een lekkere lenteburger, vegetarische paella en een frisse cake met mango, blauwe bessen, kokos en limoen in het menu. Eet lekker!
Maandag
We starten de week met een vegetarische paella die heel snel op tafel staat. Rijk gevuld met de lekkerste voorjaarsgroenten.
Dinsdag
Vandaag maken we een vispotje met zalm, tonijn, paprika en tagliatelle. Hier smullen kids ook van.
Woensdag
Van kip kerrie wordt bijna iedereen toch wel blij? Bij ons thuis wel iedereen! Ik zet daarom de kip kerrie met kokos en amandelen op het menu.
Donderdag
Het maaltijdsaladeseizoen is wat mij betreft alweer een tijdje geopend en deze tomatensalade met parelcouscous en halloumi is een van mijn favorieten.
Vrijdag
Op comfort food vrijdag eet ik graag een burger. Zoals deze lamsburger met doperwtenpread, feta en zoetzuur.
Wil je meer burger inspiratie, bekijk dan ook eens deze pagina.
Zaterdag
Bak ze zelf of laat de kids ze bakken, en dan heb ik het over de bladerdeegtaartjes met cherrytomaat en balsamico. Heerlijk voor een borrel in de zon.
Zondag
We bakken vandaag vrolijk verder! Ik ontdekte deze cake met mango, blauwe bessen, kokos en limoen in mijn archief en die ga ik zelf ook heel snel weer bakken.
Bewaar het weekmenu op Pinterest!
Wil je het weekmenu opslaan zodat je ‘m later makkelijk terug kunt vinden? Bewaar deze foto dan op een van je Pinterest borden.
Geniet van de gerechten uit dit weekmenu! Als je een foto deelt op social media, vergeet dan niet om te taggen met #francescakookt of @francescakookt. Dat vind ik ontzettend leuk om te zien.