De herfst is nu echt ingetreden en dat is aan alles te merken. Daarom is het tijd voor wat meer verwarmende gerechten in het weekmenu.
In het weekmenu vind je deze keer een vegetarische curry met aubergine en pastinaak, mijn Surinaamse bami, fajitas met halloumi en ovengroenten, geroosterde aardappel met biet en rookworst en gebakken gnocchi met pompoen en salie. In het weekend staat mijn kip cashew met krokante kippendijen op het menu. En met de allerlaatste pruimen van het seizoen bakken we een pruimencake met ricotta, sinaasappel en tijm. Eet lekker!
Maandag
Vegetarische curry met aubergine en pastinaak
Dinsdag
Meer Surinaamse recepten vind je hier.
Woensdag
Fajitas met halloumi en ovengroenten
Donderdag
Geroosterde aardappel met biet en rookworst
Meer budget recepten vind je hier.
Vrijdag
Gebakken gnocchi met pompoen en salie.
Zaterdag
Kip cashew met krokante kippendijen
Zondag
Pruimencake met ricotta, sinaasappel en tijm
Meer cake recepten voor de herfst vind je hier.
Bewaar het weekmenu op Pinterest
Wil je het weekmenu opslaan zodat je ‘m later makkelijk terug kunt vinden? Bewaar deze foto dan op een van je Pinterest borden.
Geniet van de gerechten uit dit weekmenu! Als je een foto deelt op social media, vergeet dan niet om te taggen met #francescakookt of @francescakookt. Dat vind ik ontzettend leuk om te zien.