Ik heb nu al zin in dit nieuwe weekmenu! Lekker gevarieerd en met een aantal klassiekers zoals spaghetti met tomatensaus (worden de kids heel blij van) en zelfgemaakte goulash (wordt mama heel blij van).
In het weekmenu vind je deze keer een zoete aardappelsalade met broccoli, bulgur en granaatappel, snelle tandoori curry, spaghetti met cherrytomatensaus, traybake met spruitjes, kipgehakt en oestersaus en zelfgemaakte goulash. In het weekend bakken we mini saucijzenbroodjes met Thaise currypasta en een omgekeerde sinaasappelcake met kaneel en piment. Eet lekker!
Maandag
Zoete aardappelsalade met broccoli, bulgur en granaatappel
Dinsdag
Snelle tandoori curry met kip en bloemkool
Meer curry recepten vind je hier.
Woensdag
Spaghetti met geroosterde cherrytomatensaus
Donderdag
Traybake met spruitjes, kipgehakt en oestersaus
Meer traybake recepten vind je hier.
Vrijdag
Zaterdag
Mini saucijzenbroodjes met Thaise currypasta
Zondag
Omgekeerde sinaasappelcake met kaneel en piment
Meer recepten met sinaasappel vind je hier.
Bewaar het weekmenu op Pinterest
Wil je het weekmenu opslaan zodat je ‘m later makkelijk terug kunt vinden? Bewaar deze foto dan op een van je Pinterest borden.
Geniet van de gerechten uit dit weekmenu! Als je een foto deelt op social media, vergeet dan niet om te taggen met #francescakookt of @francescakookt. Dat vind ik ontzettend leuk om te zien.