We gaan lekker alle kanten op in het menu deze week. Ik heb voor het eerst weer boerenkool gegeten (heerlijk!) dus die zit er zeker in. Zo ook mijn favoriete lasagne voor doordeweeks en in het weekend bakken we een Zeeuwse lekkernij.
In het weekmenu vind je deze keer een traybake met pompoen, boerenkool en tahindressing, kruidige maaltijdsoep met kip, garnalen en rijst, lasagne vol groenten (en vezels), chili met groenten, bonen en bloemkoolrijst en kip piccata. In het weekend bakken we een spinaziequiche met cherrytomaten en Gruyère en de echte Zeeuwse bolussen. Eet lekker!
Maandag
Traybake met pompoen, boerenkool, tahindressing en knoflook pitachips
Dinsdag
Kruidige maaltijdsoep met kip, garnalen en rijst
Meer maaltijdsoep recepten vind je hier.
Woensdag
Gezonde lasagne met extra groenten en vezels
Donderdag
Vegan chili met groenten, bonen en bloemkoolrijst
Meer chili recepten vind je hier.
Vrijdag
Zaterdag
Spinaziequiche met cherrytomaten en Gruyère
Zondag
Meer bakrecepten vind je hier.
Bewaar het weekmenu op Pinterest
Wil je het weekmenu opslaan zodat je ‘m later makkelijk terug kunt vinden? Bewaar deze foto dan op een van je Pinterest borden.
Geniet van de gerechten uit dit weekmenu! Als je een foto deelt op social media, vergeet dan niet om te taggen met #francescakookt of @francescakookt. Dat vind ik ontzettend leuk om te zien.