Een week vol lekkers heb ik voor jullie in petto! Met gerechten die soms net een beetje anders zijn dan je wellicht gewend bent. Zoals boterzachte aubergine met miso, een gegratineerde pasta uit de oven en boerenkool met worst wat verwerkt is in een risotto.
In het weekmenu vind je deze keer gebakken miso aubergine met rijst, pasta uit de oven met een krokant korstje, tandoori curry met kip en bloemkool, gevulde zoete aardappels met aubergine en kikkererwten en risotto met boerenkool, rookworst en oude kaas. In het weekend lunchen we met broodjes halloumi met jalapeño-sjalotspread en eten we appelbollen met noten, spijs en custard als toetje. Eet lekker!
Maandag
Gebakken miso aubergine met rijst
Dinsdag
Pasta uit de oven met een krokant korstje
Meer pasta recepten vind je hier.
Woensdag
Snelle tandoori curry met kip en bloemkool
Donderdag
Gevulde zoete aardappels met aubergine en kikkererwten
Meer zoete aardappel recepten vind je hier.
Vrijdag
Risotto met boerenkool, rookworst en oude kaas
Zaterdag
Broodje halloumi met jalapeño-sjalotspread
Zondag
Appelbollen met noten, spijs en custard
Meer recepten met appel vind je hier.
Bewaar het weekmenu op Pinterest
Wil je het weekmenu opslaan zodat je ‘m later makkelijk terug kunt vinden? Bewaar deze foto dan op een van je Pinterest borden.
Geniet van de gerechten uit dit weekmenu! Als je een foto deelt op social media, vergeet dan niet om te taggen met #francescakookt of @francescakookt. Dat vind ik ontzettend leuk om te zien.