De temperatuur is onder nul gedoken dus ik vond het tijd voor een weekmenu vol verwarmende gerechten. Met doordeweeks veel lekkere herfstgroenten en op vrijdag maken we weer eens garnalen, maar dan op Chinese wijze. In het weekend lekker stoven én bakken, het wordt een mooie week.
In het weekmenu vind je deze keer wortelrisotto met loofpesto, kruidige broccolisoep met paddenstoelen en pasta, traybake met pompoen, worstjes en saliekruim, hartige taart met pastinaak, appel en Gruyère en Shandong garnalen met oestersaus en lente-ui. In het weekend eten we pulled beef burritos en bakken we een boterkoek met amandelspijs en speculaaskruiden. Eet lekker!
Maandag
Wortelrisotto met loofpesto van Karin
Dinsdag
Kruidige broccolisoep met paddenstoelen en pasta
Meer soep recepten vind je hier.
Woensdag
Traybake met pompoen, worstjes en saliekruim
Donderdag
Hartige taart met pastinaak, appel en Gruyère
Meer hartige taart recepten vind je hier.
Vrijdag
Chinese Shandong garnalen met oestersaus en lente-ui
Zaterdag
Zondag
Boterkoek met amandelspijs en speculaaskruiden
Meer sinterklaas recepten vind je hier.
Bewaar het weekmenu op Pinterest
Wil je het weekmenu opslaan zodat je ‘m later makkelijk terug kunt vinden? Bewaar deze foto dan op een van je Pinterest borden.
Geniet van de gerechten uit dit weekmenu! Als je een foto deelt op social media, vergeet dan niet om te taggen met #francescakookt of @francescakookt. Dat vind ik ontzettend leuk om te zien.