Volgens mij is het even gedaan met alle regen en wind, want ik zie alleen maar zonnetjes verschijnen in het weerbericht voor aankomende week. Zo fijn! Nou, dan mogen er ook wel wat meer zonnige recepten op het menu, vinden jullie ook niet? Ik heb een fijne selectie gemaakt en met Pasen in het vooruitzicht ook wat meer bijzondere gerechten.
In het weekmenu vind je deze keer ravioli met spinaziepesto, burrata en Honingtomaten, kip fajita’s met paprika, ui en limoen, salade met parelcouscous, broccoli en serranoham, wortelsoep met gember, kikkererwten en paksoi en op vrijdag een lamsburger met doperwtenspread, feta en zoetzuur. In het weekend heb ik mijn risotto met venkel, gerookte paprika en gamba en natuurlijk de advocaat tiramisu met cantuccini koekjes op het menu gezet. Want dat is echt een topper voor Pasen. Geniet ervan!
Maandag
Ravioli met spinaziepesto, burrata en Honingtomaten
Tex Mex dinsdag
Kip fajita’s met paprika, ui en limoen
Meer Tex Mex recepten vind je hier.
Woensdag
Salade met parelcouscous, broccoli en serranoham
Donderdag
Wortelsoep met gember, kikkererwten en paksoi
Meer soep recepten voor de lente vind je hier.
Vrijdag
Lamsburger met doperwtenspread, feta en zoetzuur
Zaterdag
Risotto met venkel, gerookte paprika en gamba
Meer risotto recepten vind je hier
Zondag (Eerste Paasdag)
Advocaat tiramisu met cantuccini koekjes en witte chocolade
Meer paasrecepten vind je hier.
Bewaar het weekmenu op Pinterest
Wil je het weekmenu opslaan zodat je ‘m later makkelijk terug kunt vinden? Bewaar deze foto dan op een van je Pinterest borden.
Geniet van de gerechten uit dit weekmenu! Als je een foto deelt op social media, vergeet dan niet om te taggen met #francescakookt of @francescakookt. Dat vind ik ontzettend leuk om te zien.