Het is meivakantie en dus tijd voor lekkere vakantiegerechten die ook makkelijk te maken zijn. Denk aan pasta met pesto, snelle tortilla pizza’s, burgers en lekkere lente hapjes. Allemaal heerlijk comfort food waar ik blij van word :-D.
In het weekmenu vind je deze keer ravioli met spinaziepesto, burrata en honingtomaten, tortilla pizza’s met krokante kip, Surinaams gehakt met broccoli en rijst, rode koolsalade met gerookte kip en sojadressing en cheeseburgers met gekarameliseerde ui en koolsalade. In het weekend maken we garnalen saganaki met tomaat en ouzo en cheesecake met rabarber en aardbeien. Eet lekker en fijne vakantieweek!
Maandag
Ravioli met spinaziepesto, burrata en honingtomaten
Tex Mex dinsdag
Tortilla pizza’s met krokante kip en limoen-yoghurtsaus
Meer tex mex recepten vind je hier.
Woensdag
Surinaams gehakt met broccoli en witte rijst
Donderdag
Rode koolsalade met gerookte kip, mais en sojadressing
Meer maaltijdsalade recepten vind je hier.
Vrijdag
Cheeseburger met gekarameliseerde ui en koolsalade
Zaterdag
Garnalen saganaki met tomaat en ouzo
Meer hapjes recepten voor de lente vind je hier
Zondag
Cheesecake met rabarber en aardbeien
Bewaar het weekmenu op Pinterest
Wil je het weekmenu opslaan zodat je ‘m later makkelijk terug kunt vinden? Bewaar deze foto dan op een van je Pinterest borden.
Geniet van de gerechten uit dit weekmenu! Als je een foto deelt op social media, vergeet dan niet om te taggen met #francescakookt of @francescakookt. Dat vind ik ontzettend leuk om te zien.