Toch heerlijk dat de zomer nu echt is begonnen! Terwijl de kinderen weer naar school zijn en ik aan het werk ben gegaan ;-). Maar ik klaag niet, want met deze temperaturen eten wij gewoon weer de hele week buiten en daar geniet ik enorm van. Voor het weekmenu van deze week heb ik me dan ook laten inspireren door het buiten eten. Makkelijke gerechten die je binnen maakt en mee naar buiten neemt of gerechten die van de barbecue komen. Want ook doordeweeks kun je snel en makkelijk koken op de barbecue.
In het weekmenu vind je deze keer mijn pastasalade met gegrilde mais, spinazie en pestodressing, garnalen fajita’s met mango, koolsalade en jalapeños, broodje kipburger van de barbecue met frietjes en tomatensalade, salade met avocado, ei en sriracha en gegrilde kip met paksoi en nasi van de barbecue. In het weekend maken we mijn caprese salade van de barbecue en op zondag bakken we bramen cakejes. Eet lekker!
Maandag
Pastasalade met gegrilde mais, spinazie en pestodressing
Tex Mex dinsdag
Garnalen fajita’s met mango, koolsalade en jalapeños
Meer tex mex recepten vind je hier.
Woensdag
Broodje kipburger van de barbecue met frietjes en tomatensalade
Donderdag
Salade met avocado, ei en sriracha
Meer maaltijdsalade recepten vind je hier.
Vrijdag
Gegrilde kip met paksoi en nasi van de barbecue
Zaterdag
Salade caprese van de barbecue
Meer barbecue recepten vind je hier
Zondag
Bewaar het weekmenu op Pinterest
Wil je het weekmenu opslaan zodat je ‘m later makkelijk terug kunt vinden? Bewaar deze foto dan op een van je Pinterest borden.
Geniet van de gerechten uit dit weekmenu! Als je een foto deelt op social media, vergeet dan niet om te taggen met #francescakookt of @francescakookt. Dat vind ik ontzettend leuk om te zien.