Geroosterde noten met honing, chili en gember

Er komen veel pakketjes hier binnen. Met nieuwe producten, uitnodigingen en soms ook met regelrechte onzin. Met die onzin val ik jullie niet lastig, met de echt lekkere dingen wel. Zoals de ‘honingheerlijkheden’ van deBijZaak. Ze stuurden mij een selectie van hun producten, waaronder de honing met lamsoor, pecannoten in

Knoflook croutons

Ben je een salade of soep aan het maken waar wel een krokant croutonnetje in mag? Duik dan even je broodtrommel of vriezer in en maak vliegensvlug je eigen knoflook croutons van een paar sneetjes brood. Die trouwens zo verslavend lekker zijn dat je de bakplaat niet te dicht in

Bruschetta met ansjovis, rucola en balsamico tomaatjes

Ik ontdekte dit recept tijdens een lunch in de Toscane. Niet door te proeven, maar door het verhaal dat een vriend mij vertelde erover. Ik kon de smaken van de ansjovis, rucola en balsamico bijna proeven en noteerde de combinatie gelijk in mijn boekje. Afgelopen week was het moment daar

Stromboli met vleeswaren

Sponsored – Wat doen jullie met vleeswaren in de keuken, naast je brood ermee beleggen? Er kan zoveel meer met vleeswaren en de inspiratie hiervoor kun je sinds kort vinden op het nieuwe platform Vleeschwaar. Ik ben trots mede-ambassadeur van dit platform en zal het komende jaar onder andere recepten

Komkommerrolletjes met zalm, dille en mierikswortel

Komkommer, zalm en dille is altijd een fijne combinatie. En als je er dan ook nog wat mierikswortel aan toevoegt voor een beetje pit wordt het helemaal lekker. Ik maakte er komkommerrolletjes met zalm van als hapje bij de borrel. Ook een heerlijk hapje voor de brunch of als klein

Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)

Boek mobiel

Boek Zomer