Guacamole zelf maken

Guacamole zelf maken moeilijk? Welnee! Verjaardagen worden bij ons thuis altijd gevierd met zelfgemaakte hapjes voor de visite. Geen culinaire hoogstandjes, maar gewoon lekkere ‘homemade’ snacks en dips voor bij een glas wijn of een biertje. Dat houdt over het algemeen dus niet in dat ik dagen in de keuken

Traktaties voor op kantoor

In augustus selecteerde ik 8 ingezonden onderwerpen van lezers die ik behandel in de ‘You’re in food charge rubriek’. Over vier van deze onderwerpen heb ik al een blog geschreven en nu na de vakantie ga ik door met de laatste vier! En vandaag staat het onderwerp van Nicole Chantal

Zomers tomaten smeersel met feta

Een zomerse avond en de lucht voelt aangenaam. De avond omarmt je zongebrande huid en het laatste dat je wilt is naar bed. De geur van uitgedoofde barbecues vliegt zo nu en dan in je neus en je zou willen dat deze avond nog dagen duurt. En dat je voor

3 soorten bruschetta’s met aubergine, rode ui en tomaat

Bruschetta’s zijn bijzonder makkelijk te maken en zijn, mits je de goede ingredienten gebruikt, heerlijke hapjes vol met pure Italiaanse smaken. Je kunt bruschetta’s met verschillende soorten toppings serveren. Voor dit gerecht heb ik gekozen voor 3 heerlijke smaken; gemarineerde gegrilde aubergine met munt en peterselie, gekarameliseerde rode ui met

Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)

Boek mobiel

Boek Zomer