Inspiratie: Al het lekkers van de herfst

Bron Bessen, vijgen, pompoen, truffel, kool, wilde paddenstoelen, kruiden als salie, oregano en rozemarijn, krab, makreel en heel veel verse noten. Ja, het is weer herfst. En al die heerlijke ingrediënten liggen zo weer voor het oprapen. Zowel bij de groenteboer, visboer en supermarkt maar je kunt ze ook zelf

Paddenstoelentaart met salie en gruyère

Ik doe deze maand mee met het Foodblogevent. Een wedstrijd waarbij foodbloggers hun favoriete recept insturen binnen een bepaald thema. De winnaar van een maand organiseert vervolgens het event van de volgende maand en bedenkt weer een nieuw thema. En alles gebeurt online. Leuk initiatief en ik wil wel een

Lasagne van knolselderij

Lasagne is een van mijn favoriete gerechten en ik was benieuwd of ik die ook kon maken zonder lasagnebladen. Dat bleek geen enkel probleem te zijn, want met ‘bladen’ van knolselderij krijg je een zalige lasagne waar je je vingers bij aflikt. In deze lasagne van knolselderij heb ik de

Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)

Boek mobiel

Boek Zomer