Gekleurde wortels met boterdressing

Wat serveer ik dit jaar tijdens het Kerstavond diner bij de Wagyu ossenhaas uit de oven? Onder andere deze frisse gekleurde worteltjes. Bron foto Wat je nodig hebt als bijgerecht voor 4-6 personen: 80gr ongezouten roomboter 2el golden syrup of ahornsiroop 1el appel ciderazijn 1kg gemengde gekleurde worteltjes (te vinden

Pompoen puree met geroosterde knoflook

Wat serveer ik dit jaar tijdens het Kerstavond diner bij de Wagyu ossenhaas uit de oven? Onder andere deze heerlijke pompoenpuree. Wat je nodig hebt als bijgerecht voor 4 personen: 1 flespompoen 1 bol knoflook 2el olijfolie extra vergine 1 takje verse tijm zeezout versgemalen zwarte peper Wat je gaat

Zelfgemaakte gnocchi met paprika-gorgonzolasaus

Het tussengerecht van het Italiaanse menu van 4 november was zoete aardappelgnocchi met paprika-gorgonzolasaus. Omdat het een tussengerecht was hebben we de gnocchi iets groter gelaten en 6 stuks per persoon gegeven. Als je het als hoofdgerecht eet, is onderstaand recept ideaal. Als je nog wat hulp nodig hebt bij

Italiaanse amuse: rood, wit en groen in een glaasje

Op zondag 4 november hebben we een fantastisch Italiaans trattoria menu geserveerd voor 50 personen. Een hele mooie samenwerking tussen Restaurant Vrienden en Francesca Kookt! Alle gasten hebben genoten van het menu, maar daar wil ik jullie natuurlijk ook van laten meegenieten. Daarom ga ik vanaf vandaag iedere dag het

Amandel pistache ijs

Dit ijsrecept is hemels, verrukkelijk, zalig, ongelofelijk lekker en meer. Meer heb ik er niet over te zeggen 🙂 Wat je nodig hebt: 600ml volle melk 250ml slagroom 200gr fijne suiker 3 eierdooiers van scharreleieren 1tl amandelaroma 50gr blanke amandelen (ongezouten) 50gr gepelde pistachenoten (ongezouten) Wat je gaat doen: Hak

Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)

Boek mobiel

Boek Zomer