formulekip spaanse kiptapas van Sander 2

FormuleKip: Spaanse kiptapas met sangria van Sander

Dit Formule 1-seizoen krijgen jullie voor iedere race een barbecue kiprecept van ‘de mannen’, geïnspireerd op de eetcultuur van het land waar wordt gereden, oftewel: FormuleKip. Vandaag geef ik het woord aan Sander! “De volgende F1-race van het seizoen wordt gereden in Barcelona. En lucky me mag daar een bijpassend

FormuleKip: Miami Mojo Wings van Diederik

Dit Formule 1-seizoen krijgen jullie voor iedere race een barbecue kiprecept van ‘de mannen’, geïnspireerd op de eetcultuur van het land waar wordt gereden, oftewel: FormuleKip. Vandaag geef ik het woord aan Diederik voor zijn Miami Mojo Wings. “Bienvenidos a Miami! Deze fantastische stad in het zuiden van Amerika, op

FormuleKip: Italiaanse Imola kip van Tinus

Dit Formule 1-seizoen krijgen jullie voor iedere race een barbecue kiprecept van ‘de mannen’, geïnspireerd op de eetcultuur van het land waar wordt gereden, oftewel: FormuleKip. Vandaag geef ik het woord aan Tinus voor zijn Italiaanse Imola kip! “Vandaag is het dan eindelijk aan mij de eer om jullie te

FormuleKip: Tim’s Tintelende Australische kip

Dit Formule 1-seizoen krijgen jullie voor iedere race een barbecue kiprecept van ‘de mannen’, geïnspireerd op de eetcultuur van het land waar wordt gereden. Vandaag geef ik het woord aan Tim voor zijn tintelende Australische kip! “Yes!”, dacht ik toen ik de Grandprix van Australië toegewezen kreeg. Het land van

Sticky kippenvleugels met limoncello

Sticky kippenvleugels heb je vast al eens gegeten, maar heb je die ook wel eens gemaakt met limoncello? Dat is een verrassend lekkere combinatie, zeker met de sticky limoncellosaus en gegrilde plakjes citroen erbij. De kippenvleugels laat je eerst marineren in een mengsel van limoncello, olijfolie, knoflook en maizena en

Traybake met spruitjes, kipgehakt en oestersaus

Oestersaus is een geweldige smaakmaker voor groenten, zeker in combinatie met spruitjes. Zo heb ik mijn jongste kind ooit aan de spruitjes gekregen en hij is er nog steeds dol op. Vandaag deel ik met jullie mijn recept voor een traybake met spruitjes, kipgehakt en oestersaus. Daar voegde ik ook

Krokante kippendijen met cidersaus en radijssalade

Mij maak je bijzonder gelukkig met een knapperig kippenvelletje. Niet zo’n halfzachte, die parkeer ik altijd bij mijn oudste kind die alle soorten vel nog belieft. Onlangs had ik kippendijen in huis, met vel uiteraard, van Hoeve Biesland en daar besloot ik krokante kippendijen van te maken. Lekker in combinatie

Samen Eten #4: Zelf bitterballen maken met Ilona

Misschien denk je ‘Goh, deze vierde aflevering van de podcast Samen Eten komt wel heel snel na de laatste online?’. Nou, dat is helemaal correct! Ik wilde namelijk per se dat deze aflevering met Ilona, oftewel de enige echte Bitterballenkoningin, op de Nationale Bitterballendag online zou komen. Want niemand minder

Samen Eten #3: Koken zonder invloed met Anne

Deze derde aflevering van mijn podcast Samen Eten is een hele bijzondere, vooral voor mij persoonlijk. Want de ster van deze aflevering, Anne, is niet alleen een gaste, maar ook een vriendin. We speelden theater in het stuk Alleen voor Vandaag, waarin we samen met een waanzinnige groep spelers het

Pulled chicken nacho’s

Als ik mijn kinderen ergens blij mee kan maken thuis zijn het wel deze pulled chicken nacho’s. En aangezien we midden in het feestweekend van mijn jarige tiener zitten, vond ik het wel toepasselijk om mijn pulled chicken nacho’s recept met jullie te delen. Een ovenschotel vol met lekkers is

Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)

Boek mobiel

Boek Zomer