Gebakken panzanella met groene asperges

Italianen zijn meesters in het koken met kliekjes. Oud brood, restjes pastasaus en groenten, ze weten er altijd wel raad mee. Een van de gerechten waar je perfect restjes in kunt verwerken is panzanella. Voor de traditionele Toscaanse panzanella meng je het oude brood met tomaten, uien, groenten en vaak

Taartjes met groene asperges, munt en erwten

Lente, wat hou ik toch van je! Van je mooie licht, je bloesemgeuren, je terugkomende warmte en eerste zonnestralen. En van je mooie groene groenten en frisse smaken. Om dat te vieren heb ik vandaag een geweldig recept voor jullie! Toen ik deze briljante lentetaartjes met groene asperges, munt en

5x snelle en gezonde lente salade

Heerlijk die lente! Ik krijg gelijk weer zin in allemaal salades boordevol groenten en smeuïge dressings. Daarmee kun je eindeloos varieren en het is ook perfect om je restjes mee op te maken. Zo had ik gisteren voor de lunch een salade met raapstelen, wortel, komkommer, avocado, scheutje olijfolie en

Komkommersalade met koriander en limoen

Deze friszure komkommersalade past perfect bij een BBQ in de tuin, bij een Oosters wokgerecht of als lunch met wat gebakken garnalen erbij. Maar ook met taco’s of ander Mexicaans eten gaat het goed samen. Je kunt er dus alle kanten mee op. Maak de salade een paar uur van

Caprese nachos

Jullie denken waarschijnlijk dat ik gek ben geworden na het lezen van bovenstaande titel. Wees niet bang, want ik ga echt geen nachos met mozzarella en tomaat combineren. Het zou misschien wel kunnen, maar ik zie dat niet zo zitten 😉 Wel kwam ik onlangs op de toffe blog Half

Amandelpannenkoeken met fruitmousse

Ontbijten met pannenkoeken is een van mijn favoriete bezigheden. Maar voor mensen met een lactose-intolerantie zijn gewone pannenkoeken geen optie. Gelukkig zijn er ook tal van plantaardige producten waarmee je de melk kunt vervangen en nog steeds heerlijke pannenkoeken kunt bakken. Amandelmelk bijvoorbeeld. Niet alleen voor de pannenkoeken, maar ook

Caprese eieren

Een fantastische lunch hoeft niet heel complex te zijn. Een paar goede ingredienten, een beetje liefde en een oven doen al het werk. En daarna kun je heerlijk genieten. Voor deze caprese eieren gebruikte ik de basis ingredienten voor een caprese en combineerde deze met een paar biologische eieren. Nog

Koolsalade met gerookte kip en citrus

Het is iedere week weer een uitdaging om thuis te varieren met lunchgerechten. Als je minder brood wilt eten tijdens deze maaltijd dan zijn salades een geweldig alternatief. En het mooie is, je kunt blijven verrassen, want er zijn zoveel combinaties mogelijk. Zoals bijvoorbeeld deze koolsalade met gerookte kip en

Ontbijtspiesen met fruit en wentelteefjes

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Hou je van wentelteefjes? Dan heb ik vandaag een heerlijk recept van ontbijtspiesen met fruit en wentelteefjes voor je waar je met het hele gezin van kunt genieten. Heerlijk zoete wentelteefjes van briochebrood gecombineerd met zacht zomerfruit waar je gegarandeerd succes mee hebt op de ontbijttafel! Het fruit wat ik

Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)

Boek mobiel

Boek Zomer