Salade met kikkererwten, knoflook en tonijn

Ik maakte deze salade met kikkererwten en tonijn onlangs toen mijn accountant langs kwam met de jaarcijfers van 2018. En als de beste man dan langskomt, maak ik natuurlijk wel iets lekkers te eten voor hem. Nou had ik alleen geen tijd om boodschappen te doen, dus het was even

Salade met Bimi, grote garnalen en Thaise dressing

Het zonnetje schijnt flink en wat hebben we afgelopen week al heerlijk kunnen genieten van het lekkere weer. Voor mij het startsein om weer veel salades te maken en daarmee kun je echt alle kanten op! Vandaag deel ik met jullie het recept van deze heerlijke salade met Bimi, grote

Aardbeiencake met citroen en zure room

Onze peuter Zayne is helemaal verzot op aardbeien. Zet een tafel vol met taart, chocolade, friet, snoep én aardbeien en hij zal altijd als eerste de aardbeien willen eten. De appel valt niet ver van de boom, want zijn moeder is er al net zo gek op. Zodra het lente

Lente salade met asperges en doperwtendressing

Ik maakte een heerlijke lente salade met asperges, doperwten, frisse dressing, kruiden en Parmezaanse. In dit seizoen kan ik niet genoeg krijgen van asperges, zowel wit als groen. Daarom combineerde ik ze met al het andere lekkers voor een feestje op je bord! Dol op alle soorten asperges? Maak dan

Ontbijtcake met rood fruit en walnoten

De afgelopen tijd heb ik geëxperimenteerd met natuurlijke zoetstoffen. Vandaag deel ik een mijn meest recente succesrecepten ermee en dat is deze ontbijtcake met rood fruit en walnoten. Vooral in het weekend hou ik van rijke ontbijtjes. En nu langzaamaan het mooie rode fruit weer in het seizoen komt, wilde

3x de lekkerste granola ontbijtrecepten

Dat ontbijten met granola een goed idee is, weten we al met z’n allen. Sterker nog, het basisrecept voor mijn granola wordt al jaren flink door jullie bekeken, en gemaakt! Nu met Pasen in aantocht leek het mij en Debbie een goed idee om eens te variëren met granola ontbijtrecepten

Salade met aubergine en falafel

Vandaag staat er weer een heerlijk en verantwoord recept van onze diëtist en online voedingsdeskundige Jonathan Klaassen voor jullie online! Vorig jaar maakte hij een aantal recepten voor de Eetkalender, waaronder deze salade met aubergine en falafel die me enorm verrast heeft qua smaak. Vooral door de combinatie met de

Francesca’s weekmenu #201: De lente is begonnen!

Het is lente! Niet alleen op de kalender, maar ook in mijn hoofd. En langzaam zie ik al echte lentegroenten in de winkels verschijnen, zelfs de witte asperges! Die ik nog niet gegeten heb trouwens, ik wacht altijd op de officiële start van het seizoen. Verliefd ben ik op de

Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)

Boek mobiel

Boek Zomer