Biefstuksalade met babyspinazie en citrusdressing

Oh, wat was dit lekker! Malse biefstuk die je rosé bakt, gecombineerd met babyspinazie, gebakken kastanjechampignons, sojabonen, radijs en een vinaigrette met een vleugje citrus en sesamolie. Wij hebben enorm zitten genieten van deze biefstuksalade terwijl we in het zonnetje zaten, zelfs de kleuter at er goed van mee! Ik

Geroosterde mais met feta en koriander

We hebben een nieuwe verslaving thuis: geroosterde mais uit de oven. Meestal bereid ik de maiskolven heel basic. Even insmeren met olijfolie, bestrooien met zout en daarna 30-40 minuten roosteren in de oven op 200 graden. Onlangs had ik eters en toen maakte ik er een feestelijke versie van die

Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)

Boek mobiel

Boek Francesca