Freekeh salade met geroosterde pompoen en spinazie

“Free…watte?” Dat is wat ik de eerste keer dacht toen ik de naam freekeh hoorde. Ik kende het al een tijdje ‘van horen zeggen’, maar had het nog steeds niet gegeten. Ik ben niet zo’n held in het uitproberen van nieuwe producten als ik het nut er nog niet van

kipsalade maken

Kipsalade maken met een Grieks tintje

Een hele fijne kipsalade maken doe je gewoon zelf. En deze is een beetje Grieks georiënteerd, vandaar de naam. Net even anders door de toevoeging van olijven en rode biet en daardoor extra lekker. Je kunt er ook nog eens alle kanten mee op. Eet deze heerlijke kipsalade bijvoorbeeld als

Hete bliksem ovenschotel met gehakt

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Hete bliksem is een echte stamppot. Origineel maak je ‘m alleen met aardappel, zure en zoete appel en ui. Daar serveer je vervolgens nog een karbonaadje, worst of ander vlees bij. Ik vind ‘m zelf als ovenschotel altijd erg lekker. Mijn mannen thuis ook, kwam ik gisteren achter. De peuter

Panzanella met avocado

In de Italiaanse keuken wordt er niets weggegooid, zo ook geen brood. Ze hebben daarvoor gewoon een aantal heerlijke gerechten bedacht. Oud brood wordt daardoor een held. Zoals bijvoorbeeld in deze pappa al pomodoro of je maakt er een panzanella van. Niets anders dan een broodsalade waarvoor je het oude

Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)

Boek mobiel

Boek Zomer