Witlofsalade met radijs, grapefruit en pecannoten

Eerst maar eens een bekentenis. Ik vind gekookte witlof smerig. Niet een klein beetje smerig, nee, heel erg smerig. Maar rauwe witlof daarentegen. Het is niet zo dat je me ervoor mag wakker maken, maar in een salade vind ik het een welkome afwisseling door de knapperige en licht bittere

IJsthee met gember en citroen

IJsthee is heerlijk verfrissend op een mooie zomerdag. Makkelijk om zelf te maken met als voordeel dat er geen kunstmatige suikers aan zijn toegevoegd. Zo kan iedereen er onbeperkt van genieten. Deze versie maakte ik met groene thee, gember en citroen. Uitermate fris, met een licht zoetje van de honing.

Gebakken panzanella met groene asperges

Italianen zijn meesters in het koken met kliekjes. Oud brood, restjes pastasaus en groenten, ze weten er altijd wel raad mee. Een van de gerechten waar je perfect restjes in kunt verwerken is panzanella. Voor de traditionele Toscaanse panzanella meng je het oude brood met tomaten, uien, groenten en vaak

Taartjes met groene asperges, munt en erwten

Lente, wat hou ik toch van je! Van je mooie licht, je bloesemgeuren, je terugkomende warmte en eerste zonnestralen. En van je mooie groene groenten en frisse smaken. Om dat te vieren heb ik vandaag een geweldig recept voor jullie! Toen ik deze briljante lentetaartjes met groene asperges, munt en

Komkommersalade met koriander en limoen

Deze friszure komkommersalade past perfect bij een BBQ in de tuin, bij een Oosters wokgerecht of als lunch met wat gebakken garnalen erbij. Maar ook met taco’s of ander Mexicaans eten gaat het goed samen. Je kunt er dus alle kanten mee op. Maak de salade een paar uur van

Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)

Boek mobiel

Boek Zomer