Gebakken panzanella met groene asperges

Italianen zijn meesters in het koken met kliekjes. Oud brood, restjes pastasaus en groenten, ze weten er altijd wel raad mee. Een van de gerechten waar je perfect restjes in kunt verwerken is panzanella. Voor de traditionele Toscaanse panzanella meng je het oude brood met tomaten, uien, groenten en vaak

Taartjes met groene asperges, munt en erwten

Lente, wat hou ik toch van je! Van je mooie licht, je bloesemgeuren, je terugkomende warmte en eerste zonnestralen. En van je mooie groene groenten en frisse smaken. Om dat te vieren heb ik vandaag een geweldig recept voor jullie! Toen ik deze briljante lentetaartjes met groene asperges, munt en

Komkommersalade met koriander en limoen

Deze friszure komkommersalade past perfect bij een BBQ in de tuin, bij een Oosters wokgerecht of als lunch met wat gebakken garnalen erbij. Maar ook met taco’s of ander Mexicaans eten gaat het goed samen. Je kunt er dus alle kanten mee op. Maak de salade een paar uur van

Caprese nachos

Jullie denken waarschijnlijk dat ik gek ben geworden na het lezen van bovenstaande titel. Wees niet bang, want ik ga echt geen nachos met mozzarella en tomaat combineren. Het zou misschien wel kunnen, maar ik zie dat niet zo zitten 😉 Wel kwam ik onlangs op de toffe blog Half

Sweet tahini truffels

Soms komen er van die nieuwe producten uit waarvan je denkt ‘hey, dat is interessant’. Zoals bijvoorbeeld de nieuwe sweet tahini van Lima. Deze crunchy tahini is er in 2 zoete varianten, met dadels en rozijnen. Ik probeerde de laatste voor jullie uit, als spread op brood en ik maakte

Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)

Boek mobiel

Boek Francesca