Vandaag staat er een heerlijk verwenontbijt op het menu! Het ziet eruit als een toetje, maar is toch echt een ontbijt! Deze ontbijt trifle met kwark, aardbeien, cake en witte chocolade is het perfecte moederdagontbijt dat ook nog eens super makkelijk te maken. Zo makkelijk zelfs dat kinderen het ook gewoon kunnen bereiden in de keuken, al dan niet met een klein beetje hulp ;-). Laat mama er maar van genieten, of geniet er lekker zelf van.
Ingrediënten
- 200 gr aardbeienkwark
- 4 plakken lekkere boerencake
- 200 gr vanillekwark
- 100 gr aardbeien, in vieren gesneden
- garneer met (naar keuze): lemon curd en/of witte chocolade en/of blaadjes verse munt
Aan de slag!
- Vul 4 mooie glazen met een laagje aardbeienkwark.
- Daarop komt een laag grof verkruimelde boerencake.
- Dan volgt een laagje vanillekwark.
- En je eindigt met een laag aardbeien en nog een schepje aardbeienkwark.
- Garneer naar keuze met een lepeltje lemon curd, paar aardbeien in stukjes, wat geraspte witte chocolade (of andere sprinkles) en blaadjes verse munt.
Notities
- Met dit recept maak je 4 ontbijt trifles.
- Bereiding: 5 minuten.
In 5 minuten ben je klaar en het smaakt waanzinnig. Zo lekker zelfs dat de kleinste telg uit de familie er niet vanaf kon blijven tijdens de fotoshoot ♥. Geniet ervan!
Recept: Francesca, Fotografie: DeedyLicious