Opnieuw genieten van BonBonBloc

SPONSORED – Ik ben een waar chocolademonster, al van jongs af aan. Blijkbaar is het genetisch bepaald, want mijn kleine jongen doet hier vrolijk aan mee. Vroeger kocht mijn moeder weleens de Côte d’Or BonBonBloc. Met die zachte pralinevulling. Die nog net niet in je hand smelt, maar wel direct in je mond. Ik moest me beheersen om als klein meisje niet stiekem een stukje uit de kast te stelen. In realiteit deed ik dat denk ik ook.

Er zijn jaren voorbij gegaan waarin ik geen BonBonBloc meer at. Waarschijnlijk omdat er zoveel keuze is bijgekomen en ik mijn jeugdliefde een beetje uit het oog verloren was. Tot een paar weken geleden, toen de nieuwe Côte d’Or BonBonBloc Crunchy op mijn mat belandde.

francesca-kookt-cote-dor-bonbonbloc-crunchy-1

Deze nieuwe smaak van Côte d’Or heeft de smaak van de vertrouwde, zachte Praliné, maar dan met een crunchy bite door de toevoeging van krokante biscuit. In combinatie met de melkchocolade voelde ik me weer even een klein meisje. De crunchy bite is echt een lekkere toevoeging en daardoor kun je ‘m voor veel meer gebruiken dan alleen maar als stukje bij bijvoorbeeld een kopje thee.

Smelt ‘m eens zachtjes en gebruik de crunchy saus voor over vanille ijs. Of maak er een cheesecake topping van. Leg de reep een paar uur in de koelkast en hak ‘m daarna in stukjes. Heerlijks als crunchy topping voor over aardbeien in de kwark of yoghurt. Ik weet wel raad met deze nieuwe smaak! Ik doe er ook lang mee, want na een paar stukjes heb ik al voldoende. Door de rijke smaak is de reep namelijk best machtig. Gelukkig maar, want het is beter voor mijn ‘lovehandles’ om niet teveel tegelijk te eten, ha!

francesca-kookt-cote-dor-bonbonbloc-crunchy-2

Weet je trouwens dat Côte d’Or al sinds 1883 bestaat en hun chocolade sindsdien maakt met een ongewijzigd recept met een hoog cacaogehalte en de standvastige kwaliteit van hun bonen? De olifant boven het logo verwijst naar de Goudkust, het huidige Ghana dat sinds jaar en dag een groot deel van de bonen aanvoert voor de productie. Naast BonBonBloc hebben ze nog vele andere smaken in de collectie.

Wil je de nieuwe Crunchy smaak ook eens proberen? Je vindt ‘m in vrijwel alle supermarkten. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden, laten jullie het me weten?

Dit is een samenwerking met Côte d’Or. Lees hier mijn disclaimer.

Volg Francesca Kookt ook op Facebook, Twitter, Google+  en Bloglovin’.
Mijn leven achter de schermen zie je op
Instagram (francescakookt) en video’s bekijk je op YouTube!

 

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)