Vegetarische loaded nacho’s om samen te delen

Aan het einde van de week hebben wij altijd zin in comfort food thuis. Gerechten die makkelijk te maken en rijk van smaak zijn en waar we samen van kunnen genieten, daar houden we van! Nu we in de Week zonder Vlees zitten besloot ik om van een bekend comfort

couscoussalade-met-kikkererwten-paprika-en-lente-ui-1

Couscoussalade met kikkererwten en paprika

Tijdens onze zomervakantie haalden we soms even een salade en sapje om ergens buiten te eten als we onderweg waren. Een van de salades die ik een keer kocht bij de supermarkt was een couscoussalade gevuld met onder andere kikkererwten, paprika, lente-ui en abrikozen. Ik vond het een heerlijke combinatie

Chinese zoetzure kip met rijst

Ik wilde heel graag eens zelf de ‘echte’ Chinese zoetzure kip met rijst maken. Niet alleen maar met stukjes kip in een zoetzure saus. Maar met malse stukjes kip die eerst krokant gebakken zijn voordat ze in de saus gaan. Die dus. Nou daar had ik wat hulp bij nodig,

Paprikasoep met venkelzaad, basilicum en orzo

Ik kwam tot de ontdekking dat ik vrijwel altijd iets van vlees of vis toevoeg aan mijn soepen, zeker als ik het als volwaardige maaltijd wil eten. Door de Week Zonder Vlees werd ik geïnspireerd om een voedzame soep te bedenken die geen vis of vlees zou bevatten. Het werd

Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)

Boek mobiel

Boek Zomer