Gebakken panzanella met groene asperges

Italianen zijn meesters in het koken met kliekjes. Oud brood, restjes pastasaus en groenten, ze weten er altijd wel raad mee. Een van de gerechten waar je perfect restjes in kunt verwerken is panzanella. Voor de traditionele Toscaanse panzanella meng je het oude brood met tomaten, uien, groenten en vaak

Gnocchi uit de oven met paddenstoelen

Dit recept heb ik vorige week uit de Allerhande gehaald. Ik was even een dag inspiratieloos (ja, zelfs ik heb daar wel eens last van) en was gecharmeerd van de foto en de ingredienten. En de melding dat dit een kids favoriet is, sprak me ook aan. Want die avond

Gnocchi met pesto, tomaat en mozzarella

Op een doordeweekse avond wil je wel lekker en gezond eten, maar niet te lang in de keuken staan. Dan is dit overheerlijke recept ideaal! Heerlijke pure smaken van pesto en tomaat, gecombineerd met romige mozzarella en natuurlijk gnocchi. Ik krijg alweer trek in deze gnocchi met pesto als ik

Melanzane alla parmigiana

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Melanzane alla parmigiana is een heerlijk vegetarisch recept met aubergine, tomaten en lekker veel buffelmozzarella. Waar komt melanzane alla parmigiana vandaan? Vrij vertaald betekent melanzane alla parmigiana aubergine met Parmezaanse kaas en het is een van oorsprong Siciliaans gerecht. Vaak wordt gedacht dat parmigiana slaat op de kaas, maar dat

Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)

Boek mobiel

Boek Francesca