Brunchrol: Luxe omeletwrap met zalm en boursin

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Pasen is de tijd van het jaar om eens flink uit te pakken met een brunch. Een tafel vol met heerlijkheden, verse sappen en fleurig versierd. Een culinair feestje waarvan je kunt genieten met familie en vrienden. Maar een paasbrunch kan ook een flinke klus zijn door alle verschillende gerechten …

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Pasen is de tijd van het jaar om eens flink uit te pakken met een brunch. Een tafel vol met heerlijkheden, verse sappen en fleurig versierd. Een culinair feestje waarvan je kunt genieten met familie en vrienden. Maar een paasbrunch kan ook een flinke klus zijn door alle verschillende gerechten en dan is het fijn om een aantal recepten te hebben die makkelijk te bereiden zijn en groots effect hebben. Zoals deze luxe omeletwrap met zalm en boursin.

Een overheerlijk gerecht waarmee je zeker indruk maakt is deze brunchrol. Als basis maak je een omelet met lente uitjes en die vul je vervolgens met een mengsel van knoflook & kruiden roomkaas met zalmsnippers en citroen. Nog wat rucola erover en oprollen maar. Wedden dat je gasten gelukkig gaan worden van deze omeletwrap met zalm?

Francesca Kookt_Boursin brunchrol_2

Wat je nodig hebt voor de omeletwrap met zalm

Als brunchhapje (inclusief andere gerechten) voor 6 – 8 personen

2 lente uitjes
6 eieren
scheutje melk
80gr Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
sap van ½ citroen
– o
ptioneel: 10 sprietjes bieslook
75gr zalmsnippers
flinke handvol rucola
zeezout
peper

Wat je gaat doen

Snijd de lente ui in dunne plakjes. Klop de eieren los met de melk en roer de lente ui erdoor. Breng op smaak met peper en zout. Verhit een klontje boter in een grote koekenpan en schenk hier het eiermengsel in. Laat de omelet op medium vuur gaar worden.

In de tussentijd roer je de Boursin los met het citroensap. Hak optioneel de bieslook fijn en roer deze samen met de zalmsnippers en een snufje peper door de Boursin. Als de omelet klaar is, laat je deze iets afkoelen op een plank. Besmeer daarna volledig met het Boursin-zalmmengsel en verdeel de rucola daarover.

Rol de omelet voorzichtig op en snijd de omelet in plakken. Serveer de omeletwrap met zalm en boursin op een mooie schaal en je makkelijke brunchrol is klaar voor de brunchtafel.

Francesca Kookt_Boursin brunchrol_3[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row el_class=”schoolbord”][vc_column][vc_column_text]

Op zoek naar meer recepten voor de paasbrunch? Kijk dan ook eens hier.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)

Boek mobiel

Boek Zomer