Salade met warmgerookte zalm

Van die salades die standaard in je repertoire horen, omdat ze makkelijk te bereiden zijn en vol smaak zitten. Dit is er eentje van. Met als basis de warmgerookte zalm van mijn visboer. Je mag het van mij ook zelf roken, maar dan is het makkelijke en snelle er een

Tomatentapenade met oregano

Binnenkort een feestje, borrel of heb je gewoon zin om te genieten van een hapje? Dan is deze tomatentapenade met oregano echt een aanrader! Soms word ik vanuit een hele andere hoek aangespoord om een nieuw recept te maken. Deze kaar kwam dat door de nieuwe tomaatazijn van Foodelicious. Friszuur

Weekmenu #76: boordevol paasrecepten en meer

Mijn boodschappenlijstje ligt al klaar en de laatste paasinkopen worden straks gedaan. Deze Pasen doen wij het rustig aan. Met de verjaardag van lief nichtje Ana en een etentje bij oma hoef ik eigenlijk vrij weinig te doen. Dus ik beperk me tot het paasontbijt wat waarschijnlijk meer een brunch

Zoete aardappel pannenkoeken met wortel en rozijnen

Toen ik de ‘opdracht’ van Francesca kreeg om een Mag ik nog een hapje?-recept te bedenken, dacht ik direct aan pannenkoeken. Ik kan me niet herinneren dat er vroeger ooit weleens een kindje uit de klas geen pannenkoeken lustte. Tijdens de vele keren dat ik in Oostenrijk met mijn skiklasje

Ei in een broodje: met truffel voor de liefhebbers

Wil je een bijzonder ontbijtje maken voor in het weekend of tijdens de feestdagen? Dan is dit ei in een broodje een geweldig idee. Het is heel makkelijk om te maken en je kunt eindeloos varieren met toppings. Zoals verse kruiden, geraspte kaas of wat geschaafde truffel. Liefhebbers van truffel,

Citroen tiramisu

Er stond al tijden een citroen tiramisu op mijn kookwenslijstje. Een aantal weken geleden kon ik mijn behoefte bevredigen, aangezien er een Italiaanse lunch op het programma stond. Ik wilde een frisse tiramisu maken en mijn oog viel op dit recept uit Lidia’s Italy waar ik vervolgens mijn eigen versie

Bruschetta met ansjovis, rucola en balsamico tomaatjes

Ik ontdekte dit recept tijdens een lunch in de Toscane. Niet door te proeven, maar door het verhaal dat een vriend mij vertelde erover. Ik kon de smaken van de ansjovis, rucola en balsamico bijna proeven en noteerde de combinatie gelijk in mijn boekje. Afgelopen week was het moment daar

Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)

Boek mobiel

Boek Zomer