Cannelloni met rucola en courgette

Deze maand is er een nieuw initiatief gestart vanuit de Nederlandse foodbloggers: De foodblogswap. Het idee is heel simpel, iedere maand kook je 1 recept van een andere foodblogger en daar blog je over. Hartstikke leuk en lekker! Want het is absoluut geen straf om te neuzen tussen al die

Gnocchi met pesto, tomaat en mozzarella

Op een doordeweekse avond wil je wel lekker en gezond eten, maar niet te lang in de keuken staan. Dan is dit overheerlijke recept ideaal! Heerlijke pure smaken van pesto en tomaat, gecombineerd met romige mozzarella en natuurlijk gnocchi. Ik krijg alweer trek in deze gnocchi met pesto als ik

Zelfgemaakte gnocchi met paprika-gorgonzolasaus

Het tussengerecht van het Italiaanse menu van 4 november was zoete aardappelgnocchi met paprika-gorgonzolasaus. Omdat het een tussengerecht was hebben we de gnocchi iets groter gelaten en 6 stuks per persoon gegeven. Als je het als hoofdgerecht eet, is onderstaand recept ideaal. Als je nog wat hulp nodig hebt bij

Spaghetti met tomaat en mozzarella

Supersimpel en hemelse smaak. Meer valt er niet over deze spaghetti met tomaat en mozzarella te zeggen 🙂 Wat je nodig hebt voor 2 personen: 1/2 pak spaghetti 200gr goede kwaliteit kleine roma tomaatjes flinke handvol basilicum blaadjes flinke handvol platte peterselie blaadjes 2 sjalotjes 1 bol buffel mozzarella olijfolie

Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)

Boek mobiel

Boek Zomer