Koken voor sinterklaasavond met Mathijs Vrieze

Tijdens onze voorbereiding voor de KerstChef decembermaand kreeg ik opeens een briljante ingeving: hoe leuk zou het zijn als ik samen met een chef en kids de keuken in zou duiken om recepten voor sinterklaasavond te koken? De eerste aan wie ik moest denken voor dit plan was Mathijs Vrieze!

Spaghetti met pompoensaus en spe(c)kjes

Pasta met pompoen is een van mijn favoriete combinaties in de herfst. Ik wilde graag een romige spaghetti met pompoensaus maken en dat is in dit recept meer dan gelukt. De saus combineert zalig met de geroosterde pompoenblokjes en spe(c)kjes. Waarbij je zelf kunt kiezen of je voor de ‘echte’

Freekeh salade met geroosterde pompoen en spinazie

“Free…watte?” Dat is wat ik de eerste keer dacht toen ik de naam freekeh hoorde. Ik kende het al een tijdje ‘van horen zeggen’, maar had het nog steeds niet gegeten. Ik ben niet zo’n held in het uitproberen van nieuwe producten als ik het nut er nog niet van

Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)

Boek mobiel

Boek Zomer