In biet gemarineerde zalm met citroencrème

Deze in biet gemarineerde zalm is de ster van elk feestelijk etentje. Een gerecht dat ontzettend makkelijk te maken is, je hebt alleen wat tijd nodig; 36 uur om precies te zijn. Want zo lang heeft de verse zalm nodig om de smaak en prachtige kleur van het bietensap te

Pompoentaartjes met pecannoten en ahornsiroop

Deze smeuïge pompoentaartjes bakte ik een keer niet met suiker en boter, maar ik experimenteerde met de combinatie van ahornsiroop en olijfolie. Twee van mijn favoriete ingrediënten die geweldig bleken samen te gaan met de pompoen. Met als resultaat zalige pompoentaartjes die zo op waren. Ik denk dat het glazuur

Quiche met pastinaak, wortel, noten en tijm

Een heerlijk gerecht voor de herfst en winter is deze quiche met pastinaak, wortel, noten en tijm. Je hebt ‘m zo gemaakt en hij zit vol met groenten, bijna 1 kilo zelfs. De kans is groot dat je punten overhoudt, vries die dan per punt in. Zo heb je altijd

Romige kikkererwtensoep met knoflook en rozemarijn

Wist je dat je van kikkererwten ook een zalige romige soep kunt maken? Aan deze kikkererwtensoep voegde ik ook nog wat knoflook en rozemarijn toe en ik serveerde ‘m met geroosterde kikkererwten uit de oven. Ontzettend lekker en zó gemaakt! De geroosterde kikkererwten zijn sowieso een goede garneertip voor veel

Vierkazenquiche met port van Charlie’s Kitchen

Dat lekker eten en genieten van het leven hand in hand kunnen gaan met lekker in je vel zitten en goed voor jezelf zorgen bewijst Charlotte de Jong, oftewel Charlie’s Kitchen, met haar nieuwe kookboek. Een boek met 70 makkelijke recepten voor meer energie en balans in je leven. Maar

No knead bread met rozemarijn en knoflook

Er gaat niets boven de geur en smaak van zelfgebakken brood. De knapperige korst in combinatie met een luchtige binnenkant is hemels. Maar denk nou niet dat ik een broodbakker ben, verre van zelfs. Ik ben nog nooit in de weer geweest met desemstarters bijvoorbeeld. Maar waar ik wel fan

Pasta met knolselderij, selderijpesto en spekjes

Vorige week deelde ik met jullie al mijn recept voor zelfgemaakte selderijpesto. En vandaag ga ik daar het recept van deze pasta met knolselderij, selderijpesto en spekjes aan toevoegen! Een recept waarvoor je de hele knolselderij, inclusief loof, kunt gebruiken. En om het helemaal verspillingsvrij te maken heb ik ook

Puree met kastanjechampignons, tomaat en tijm

In deze tijd van het jaar eten wij zeker één keer in de week stamppot. En daarbij varieer ik er graag op los. Van traditionele stamppotten met rookworst of spekjes tot fusion stamppotten waarbij ik Aziatische of Surinaamse smaakmakers toevoeg. Maar ook aardappelpuree met lekker veel groenten staan hier veel

Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)

Boek mobiel

Boek Zomer