Vegetarische captain’s dinner

Het feestmaal van de kapitein, maar dan helemaal vegetarisch… dat gaan we vandaag eten met het recept voor deze vegetarische captain’s dinner. Ik denk dat ze daar in de VOC-tijd niet echt blij van werden ;-), maar tijden veranderen en gerechten ook. En weet je wat nou het fijne is

Chocoladecake met roomkaas frosting en frambozen

Eigenlijk was deze chocoladecake de ontbijttaart voor Zayne’s derde verjaardag. Die heeft ‘ie ook gekregen ’s ochtends en smullen dat hij deed. Wij ook trouwens, en daarom besloot ik het recept verder uit te werken. Zodat jullie ‘m ook kunnen maken. Voor Valentijnsdag bijvoorbeeld, maar ook voor Pasen, Moederdag of

Briochetoast met zalm-dillecrème uit Borreltijd

Als er iemand kan borrelen is het Susan Aretz. Voor haar is borrelen een way of life, ze borrelt met man, kind, familie of vrienden het hele weekend door en weet zelfs van kliekjes nog een briljante borrelplank te maken. Of tovert van left-over borrelhapjes een briljant gevulde lunchtrommel voor

Kalfsentrecote met kruidenboter en hasselbacks

Dit jaar was ik in een klassieke bui voor het hoofdgerecht van mijn kerstmenu. Maar ik had ook niet veel behoefte aan zware sauzen en ingewikkelde bereidingstechnieken. Een hoofdgerecht met veel smaak, maar zonder veel gedoe. Prima uitgangspunt eigenlijk ;-). Mijn keuze viel op kalfsvlees, en specifiek op kalfsentrecote wat

Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)

Boek mobiel

Boek Zomer