Dips en smeersels voor op stokbrood

We zijn dol op dips en smeersels voor op stokbrood. Heerlijk voor bij de borrel, barbecue of wanneer je gaat picknicken. En zo ingewikkeld om het zelf te maken is het niet, wel veel lekkerder! Zo maakten we laatst zelf kruidenboter, een smeersel met roomkaas, dille en augurk en olijfoliedipjes.

Captain’s dinner met kapucijners

Dit gerecht heet niet voor niets captain’s dinner. Vroeger, in de tijd van de VOC, werd dit gerecht namelijk daadwerkelijk als feestmaal aan de kapitein zijn tafel gegeten. De verschillende garnituren die erbij geserveerd werden, waren goed houdbaar op zee en maakten het tot een gevarieerde maaltijd. En nu vinden

Witte chocolademousse met gemarineerde aardbeien

Ik kreeg onlangs heel veel flesjes Scotch Whisky Sauces toegestuurd. Wat een waanzinnige producten zijn dat. Van zoet naar hartig, met whisky als basis. Denk bijvoorbeeld aan barbecuesaus, azijn, dressing, butterscotchsaus en siroop. De laatste is een zoete siroop met 12% Scotch malt whisky en nog wat kruiden. Ik besloot

Om mee te nemen: 3 lekkere gerechten in een schaal

Het zal me niks verbazen als jullie, net als ik, vaak uit een bowl of gewoon kom eten. Je kunt het gerust een trend noemen. En gek is het niet, want het eet prettig en ziet er leuk uit. Het enige wat ik jammer vind is dat je die lekkere

Gegratineerde ravioli met spinazie

Dit is zo’n heerlijk gerecht om de week mee te beginnen. Vegetarisch, weinig ingrediënten nodig, makkelijk om te maken en bijna iedereen vindt het lekker. Dus iedereen vanavond maar aan de gegratineerde ravioli dan? Wat je nodig hebt voor 4 personen 500 gr verse ravioli, bijvoorbeeld gevuld met kaas 1

Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)

Boek mobiel

Boek Zomer