Spinaziesalade met paddenstoelen, paksoi en tofu

Dit is weer zo’n salade die het prima doet in de winter. Boordevol groenten en met een rijke smaak door de gember, soja en oestersaus. Extra voedzaam door de tofu en daardoor goed geschikt als avondmaaltijd. Wat ons betreft een blijvertje, zelfs de kleuter at het met plezier. Ik heb

De allerlekkerste oliebollen

Nou heb ik aardig wat oliebollen in mijn leven gegeten. Vorig jaar heb ik zelfs nog een verdienstelijke poging gewaagd tot het bakken van chocolade oliebollen met een vleugje sinaasappel. Daarna ontdekte ik de allerlekkerste oliebollen van Nederland. Naar recept van Eetschrijver (a.k.a. Gerrit Jan Groothedde) en lieve mensen, die

Zalmtompouce met romige forelmousse

Sterrenchef Mario Ridder bedacht dit recept speciaal voor de kerstdagen. Een zalmtompouce met romige forelmousse en kwarteleitje dat niet zou misstaan in een restaurant, maar wat je gewoon kunt maken met producten uit de supermarkt. Terwijl ik bezig was viel me op dat het gerecht helemaal niet ingewikkeld is. Geen

Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)

Boek mobiel

Boek Zomer